Hvordan fungerer det

 

Når du køber et digitalt billede ved SørenKnudsen.Com støtter du et godt formål, det fulde beløb doneres til en af nedenstående organisationer.

SørenKnudsen.Com er min hjemmeside hvor du kan købe et af mine digitale billeder og hvor hele beløbet doneres til gode formål. Alle udgifter i forbindelse med at tage billedet afholder jeg. Altså, SørenKnudsen.Com er non-profit hvor det fulde beløb doneres direkte videre til modtageren. Hvis du vælger det indrammede billede, så er det ikke 100% velgørenhed, men al overskud doneres stadig til organisationen. 

Jeg har valgt to formål som donationerne går til og det er.

1.) Kræftens Bekæmpelse, Knæk Cancer. Beløbet doneres løbende og afsluttes med ”Knæk Cancer” kampagnen i efteråret. https://knaek.cancer.dk/node/153087

2.) Julemærkefonden. Beløbet doneres løbende og afsluttes hvert år i december. https://indsamling.julemaerket.dk/fundraisers/www-sorenknudsen-com

Prisen for et digitalt billede er 250,- men alle er selvfølgelig velkommen til at donere et større beløb til formålet. Ved køb af flere billeder vil der være et afslag i prisen
Et billede 250,- to billeder 450,- og tre billeder 600,- Ved køb af endnu flere, finder vi en rigtig god pris.
Ved køb af flere billeder, er det er muligt at ”dele” donationen imellem begge organisationerne hvis man ønsker dette. Billedet vil herefter blive fremsendt digitalt til din mailadresse i stor opløsning så det vil gøre sig godt på din væg i stuen, køkkenet eller kontoret.
Der findes mange forskellige formater, alle billeder på hjemmesiden er 3:2 formatet, ønsker du et andet format så sig endeligt til. Billedet fremsendes digitalt hvor efter det kan bruges digitalt i privat regi uden begrænsninger. Der er mange muligheder for at få billedet trykt så det kan komme op på væggen at hænge, se evt. under diverse hvor jeg har listet nogle af de firmaer jeg selv har brugt.

VIGTIGT!!!

Vedr. bestilling: Hvert billede har et unikt nummer, dette nummer skal skrives i besked feltet under “Køb billede / kontakt”. Kun på den måde sikrer vi at du som kunde modtager det korrekte billede. Ønsker du et andet billedeformat end billedet er vist på hjemmesiden, skal dette skrives på bestillingen.

Når Bestillingen er sendt til www.SørenKnudsen.Com bedes du følge linket under “Organisationer” til den organisation du ønsker at støtte og foretage betaling med kortbetaling eller Mobilpay. Det er vigtigt at du skriver dit navn! Når bestilling og betaling er bekræftet, fremsender www.SørenKnudsen.Com dit digitale billede.

Skal billedet bruges kommercielt er prisen 1.500,- og billedet kan herefter bruges uden begrænsninger.  Ved bestilling skal kunden gøre opmærksom på at billedet skal bruges kommercielt.

Hele idéen med SørenKnudsen.Com er at indsamle det størst mulige beløb til de 2 nævnte formål, så organisationerne får bedre muligheder for at hjælpe de ramte.