Hvordan fungerer det

Ingen kan alt, alle kan noget og sammen kan vi alt.

 

Når du køber et billede ved SørenKnudsen.Com – Velgørende billeder, støtter du et godt formål, hele overskuddet doneres til en af nedenstående organisationer.

SørenKnudsen.Com er min hjemmeside hvor du kan købe et af mine digitale billeder og hvor hele overskuddet doneres til gode formål. Alle udgifter i forbindelse med at tage billedet afholder jeg. Altså, SørenKnudsen.Com er non-profit hvor det fulde beløb doneres direkte videre til modtageren.

Hvis du vælger det indrammede billede, så er det ikke 100% velgørenhed da omkostningerne til produktion af billedet fratrækkes donationen. Men al overskud doneres stadig til organisationen. 

Jeg har valgt tre samarbejdspartnere som donationerne går til. 

1.) Kræftens Bekæmpelse, Knæk Cancer. Beløbet doneres løbende og afsluttes med ”Knæk Cancer” kampagnen i uge 43. https://knaek.cancer.dk/node/230096

 

2.) Julemærkefonden. Beløbet doneres løbende og afsluttes d. 31. December hvert år. https://indsamling.julemaerket.dk/fundraisers/www-sorenknudsen-com

 

3.) Hjerteforeningen. Beløbet doneres løbende og afsluttes d. 31.December hvert år. https://indsamling.hjerte.dk/fundraisers/sorenknudsen-com-velgorende-billeder

 

Sådan bestiller du et billede indtil webshoppen er oppe og køre igen:

Webshoppen er ikke brugbar i øjeblikket og indtil denne virker er det desværre lidt bøvlet at bestille dit billede. Men hvert billede har et unikt ID nummer, dette nummer fremgår når du holder musen over billedet eller har klikket på billedet, så står det i bunden af billedet. Dette ID nummer sender du i en mail til SorenKnudsenCom@gmail.com. I mailen skal du angive om du ønsker en plakat eller indrammet billede og i hvilken størrelse du ønsker og hvilken organisation der skal modtage din donation. Så kontakter jeg dig med resten af forløbet. 

Du kan også bruge kontakt formularen under “Køb billede / kontakt”. 

Jeg ser frem til at webshoppen virker, men ovenstående er løsningen lige for tiden.

Hele idéen med SørenKnudsen.Com er at indsamle det størst mulige beløb til de 3 nævnte formål, så organisationerne får bedre muligheder for at hjælpe de ramte.