Den komplette pakke / det indrammede billede.

Jeg har et stort ønske om at gøre proceduren så enkel som overhovedet muligt ved bestilling. Derfor har jeg gjort det muligt at få lavet en komplet pakke løsning med billede, print, indramning og levering på din adresse. Dette skal gøre det nemmere, men gør også at der er nogle omkostninger der skal dækkes og vælger du denne løsning, er det ikke 100% velgørenhed, men hele overskuddet doneres til valgte organisation.

Denne løsning er en mulighed hvis du ønsker det enkelt og nemt. Alle billeder leveres med SørenKnudsen.Com logo i nederste venstre hjørne og kan leveres med følgende tryk i bunden af billedet, “(Dit navn / firmanavn) har doneret 2.250,- til “organisation”, via SørenKnudsen.Com”. (Den store pakke). Udover det færdige billede står det digitale billede til købers fri disposition.

Lille pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 20*30 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris 499,- .

Mellem pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 40*60 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris 1.249,-

Stort pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 60*90 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris 2.249,-

XL pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 80*120 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris 3.249,-

Ønsker du at købe flere billeder samlet, så kontakt mig og vi finder en løsning.

Alle billeder printes hos Munchow Foto Aabenraa, billedet lamineres og indrammes ved Vojens Glarmester, derved sikres høj og ens kvalitet hver gang. Billedet fastklæbes på en tynd plade og lamineres inden billedet indrammes. Laminering er valgt for at sikre billedet i mange år fremover. Begrænset refleksion fra lyset, nem at tørre af med en fugtig klud, hård overflade som mindsker skader og vigtigst af alt gør lamineringen det muligt at fragte billedet fra produktion til din adresse uden skader.

Leveringen vil altid ske med DAO eller GLS for at mindske risikoen for skader under transport.

Ved alle fire pakkeløsninger er der et mindre overskud per billede, (50-100 kroner per billede), til dækning af revisor og andre mindre administrative omkostninger. Når årets regnskab er afsluttet, doneres et eventuelt overskud videre til organisationerne så regnskabet ender i nul.

Da alle indrammede billeder laves på bestilling, så forsvinder fortrydelses retten ved ordre afgivelse. Ordren kan herefter ikke annulleres og det fulde beløb står til betaling. På webshoppen fremgår det er alle indrammede billeder “i restordre” grundet billederne laves udelukkende på bestilling. Du kan sagtens bestille et indrammet billede alligevel.

Med venlig hilsen,

Søren Knudsen

© 2021 SørenKnudsen.Com - Velgørende billeder.