Den komplette pakke / det indrammede billede.

Jeg har et stort ønske om at gøre proceduren så enkel som overhovedet muligt ved bestilling. Derfor har jeg gjort det muligt at få lavet en komplet pakke løsning med billede, print, indramning og levering på din adresse. Dette skal gøre det nemmere, men gør også at der er nogle omkostninger der skal dækkes og vælger du denne løsning, er det ikke 100% velgørenhed, men hele overskuddet doneres til valgte organisation.

Denne løsning er en mulighed hvis du ønsker det enkelt og nemt, men henvender sig muligvis primært til erhvervslivet. Alle billeder leveres med SørenKnudsen.Com logo i nederste venstre hjørne og med følgende tryk i bunden af billedet, “(Dit navn / firmanavn) har doneret 3.000,- til “organisation”, via SørenKnudsen.Com”. (Mellem pakken). Udover det færdige billede står det digitale billede til købers fri disposition. Der er 16 eksemplarer af hvert billede til salg som komplet pakke, herefter vil der ikke sælges flere eksemplarer i den valgte størrelse. Billederne har på bagsiden fortløbende numre 1-16. Billedet vil stadig sælges som digitalt billede.

Lille pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 40*60 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris .1250,- (10 eksemplarer).

Mellem pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 60*90 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris 2.000,- (5 eksemplarer).

Stor pakke: Indeholder et frit billedvalg fra galleriet 80*120 cm, print, indramning og levering på din adresse. Pris 3.000,- (1 eksemplar).

Ønsker du at købe flere billeder samlet, så kontakt mig og vi finder en løsning.

Alle billeder printes hos Munchow Foto Aabenraa, alle billeder lamineres og indrammes ved Vojens Glarmester, derved sikres høj og ens kvalitet hver gang. Billedet fastklæbes på en tynd plade og lamineres inden billedet indrammes. Laminering er valgt for at sikre billedet i mange år fremover. Begrænset refleksion fra lyset, nem at tørre af med en fugtig klud, hård overflade som mindsker skader og vigtigst af alt gør lamineringen det muligt at fragte billedet fra produktion til din adresse uden skader.

Leveringen vil altid ske med GLS for at mindske risikoen for skader under transport.

Ved alle tre pakkeløsninger er der et mindre overskud per billede, (50-100 kroner per billede), til dækning af revisor og andre mindre administrative omkostninger. Når årets regnskab er afsluttet, doneres et eventuelt overskud videre til organisationerne så regnskabet ender i nul.

Bestilling / betaling:

Med CVR nummer: Bestilling foregår på samme måde som ved køb af et digitalt billede og kort efter bestilling modtager køber en faktura på det fulde beløb. Når omkostningerne til produktion er betalt, overføres restbeløbet straks til den ønskede organisation. Da SørenKnudsen.Com er velgørenhed sættes ordren først i produktion når fakturaen er betalt.

Uden CVR nummer: Her er vi nødt til at dele betalingen i to, for at du som privat kunde får mulighed for at få fradrag for selve donationen. Derfor modtager du kort efter bestilling en faktura på produktions omkostningerne som betales til SørenKnudsen.Com og på denne, står den videre fremgangsmåde og beløb med betaling af selve donationen direkte ved organisationen.

Firmaer og privatpersoner der køber den komplette pakke, bliver spurgt om de vil have navn og billede vist under “solgte billeder”. http://xn--srenknudsen-ggb.com/solgte-billeder

Med venlig hilsen,

Søren Knudsen