Forside

Velkommen til SørenKnudsen.Com – velgørende billeder. 

26.09.2020: OPDATERING!!! 
Jeg er ved at opdatere hjemmesiden og i den forbindelse vil alle billederne blive flyttet fra deres nuværende position under “billeder” og ende i selve webshoppen. Undskylder ulejligheden men med håbet om at det bliver rigtigt godt når først de nye menuer er på plads. Oplever du problemer, så kontakt mig gerne på SorenKnudsenCom@gmail.com. Indtil webshoppen virker, kan billeder kun bestilles ved at sende en mail. Se under http://xn--srenknudsen-ggb.com/betingelser/

SørenKnudsen.Com er resultatet af en tanke jeg har haft igennem lang tid og er sat i verden for at samle penge ind til velgørende formål. Jeg har valgt tre formål der kan doneres til her på siden, links findes i menu linjen under organisationer. 

Når man står ved bækken og overvejer om man kan springe hele vejen over uden at falde i, så skal man nogle gange tage chancen og håbe det går efter planen. Ellers kommer vi aldrig over på den anden side af bækken. Her er jeg hoppet, kun tiden vil vise om jeg kommer tørskoet over bækken, falder jeg i med et plask så kravler jeg op med jeres hjælp og venter på solen skal varme mig igen. 🙂 

Da jeg arbejder 6 måneder om året i Nordøstgrønland, har jeg ikke altid mulighed for at opdatere hjemmesiden i arbejds perioden, men jeg gør alt hvad jeg kan for at nå det mens jeg er i Danmark. 

Det er mit ønske at hjemmesiden skal være så overskuelig som overhovedet muligt, så har I gode råd og idéer til dette projekt, så sig endeligt til, al hjælp modtages med kyshånd. 

Følg også gerne med på Facebook: https://www.facebook.com/SorenKnudsenCom

Eller Instagram: https://www.instagram.com/sorenknudsencom/?hl=da

 

Med venlig hilsen

Søren Knudsen

Ønsker du et billede fjernet fra www.SørenKnudsen.Com eller har du andre spørgsmål, så send en mail på SorenKnudsenCom@gmail.com og jeg vil svare hurtigst muligt.