Ved køb af digitalt billede: Kort og godt, sådan gør du.

Her følger en kort beskrivelse af hvordan et køb ved SørenKnudsen.Com foregår:

Først og fremmest, så er jeg klar over det ikke er den nemmeste bestillings og betalings måde, men indtil videre er det den løsning jeg har valgt. Med tiden håber jeg det kan gøres ved at du blot klikker på billedet, vælger “køb” og tilføjer hvilken organisation du støtter og så er billedet bestilt og betalt. Det arbejdes der på og mon ikke det lykkedes at få lavet sådan. Indtil ovenstående bliver muligt, har jeg forsøgt at beskrive hvordan et køb foregår. Har du spørgsmål, er i tvivl eller andet, så brug blot kontakt formularen og beskriv hvordan du mangler hjælp.

  1. Under galleriet finder du det billede du vil købe, hold musen henover billedet og det unikke nummer fremgår. I det viste tilfælde er nummeret “0197”.

2. Herefter klikker du på Køb billede / kontakt i menu feltet og udfylder formularen med navn, e-mail, hvilket billede du ønsker at købe, hvilket format hvis ikke i det viste og hvilken organisation der skal modtage donationen.

3. Så er billedet bestilt på hjemmesiden og du skal videre til den valgte organisation for donation som du finder under “organisationer” i menu feltet. (Her har jeg vist en donation til Julemærkefonden).

4. Så er billedet både bestilt her på siden og betalt ved organisationen! Indenfor 24 timer vil du modtage dit digitale billede som du så kan printe derhjemme, tage med til den lokale fotoforhandler og lade dem printe det i stor størrelse. Evt. få billedet indrammet og hængt op på væggen. Alle billeder fremsendes digitalt med SørenKnudsen.Com logo i nederste venstre hjørne som det fremgår på billeder i galleriet. Billederne her på siden er af praktiske årsager alle nedskaleret, men alle købte billeder fremsendes i original størrelse.

Det er vigtigt at du følger de rigtige link til donationer for at de ender ved de rigtige indsamlinger.

SørenKnudsen.Com er ikke ansvarlig for at dette følges.

© 2021 SørenKnudsen.Com - Velgørende billeder.